Emvolio.gov - Το "Κόκκινο Μπαλόνι" τίμησε τη γιορτή του Παππού και της : Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr.

Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας .

Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Πανέμορφος Πόρος (εικόνες) - InKefalonia
Πανέμορφος Πόρος (εικόνες) - InKefalonia from www.inkefalonia.gr
Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες . Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr.

Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας .

Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας . Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες . Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr.

Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες .

Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες . Πανέμορφος Πόρος (εικόνες) - InKefalonia
Πανέμορφος Πόρος (εικόνες) - InKefalonia from www.inkefalonia.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας . Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες . Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου .

Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου .

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας . Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες .

Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας .

Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Κώδικας Μπράιγ: Σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών
Κώδικας Μπράιγ: Σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών from www.inkefalonia.gr
Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας .

Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας .

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr , για τον έγκαιρο . Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Όπως ανακοίνωσε την τρίτη ο γενικός γραμματέας . Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Μέχρι το μεσημέρι της τρίτης (12:00) θα έχουν αναρτηθεί στο emvolio.gov.gr, οι οδηγίες για όσους νόσησαν και αναμένεται να κάνουν την τρίτη . Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Η τρίτη δόση εμβολίου για πολίτες που εμβολιάστηκαν με pfizer, astrazeneca και moderna θα γίνεται με το mrna εμβόλιο της pfizer.

Emvolio.gov - Το "Κόκκινο Μπαλόνι" τίμησε τη γιορτή του Παππού και της : Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr.. Δυνατότητα εμβολιασμού με «αναμνηστική» δόση τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ενήλικο που έκανε τη δεύτερη δόση τέλη ιουνίου . Στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα μπορούν από σήμερα να βλέπουν οι πολίτες τις εμπορικές ονομασίες των εμβολίων. Μια νέα λειτουργία ενεργοποιείται από σήμερα, παρασκευή 29/10, στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο emvolio.gov.gr. Άνοιξε το πρωί του σαββάτου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, όπου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τρίτη δόση όσοι έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες .